Fam. Leenheer, Barendrecht - sanitair

Fam. Leenheer, Barendrecht - sanitair

’Het was niet de eerste showroom waar we binnenstapten dus hadden we al wel wat ideeën opgedaan. Bij Huisman werden we op uiterst vriendelijke manier geholpen en werd er ruim voldoende tijd uitgetrokken om onze ideeën verder uit te werken in een offerte en een duidelijke tekening. Na afloop van het gesprek ontvingen wij direct in alle vrijblijvendheid een heldere en concurrerende offerte. Dit gaf voor ons dan ook de doorslag om verder te gaan met Huisman.

Uiteindelijk zijn wij niet alleen geslaagd voor onze keuken maar ook voor onze badkamer en toilet. Het ontwerp van de badkamer vonden wij wel wat lastiger omdat we niet goed voor ogen hadden wat we mooi vonden. Dankzij het inzicht en advies van Huisman hebben we uiteindelijk een prachtig resultaat gekregen waarvan we nog iedere dag genieten.

Ook over de montage door de vakkundige monteur(s) van Huisman zijn wij erg tevreden. Omdat wij zelf zeer kritisch zijn verwachten we dat ook van anderen. Ook hierin is Huisman van harte aan te bevelen.’’   

203