Montage

Vakmanschap dat het eindresultaat bepaald. Zo denken wij over het installeren van een keuken.

Vanzelfsprekend doen onze adviseurs er alles aan om samen met u het juiste ontwerp te maken. Zo'n ontwerp en planning met de afgesproken details die het tot úw keuken maken, moet overgebracht worden. Overgebracht aan degene die de keuken installeert. U begijpt het al; dat is de reden om montage in ons eigen beheer te doen. Korte lijnen en we spreken dezelfde keukentaal. We zijn gegroeid tot één team binnen en buiten. Zó, denken wij, is het beste eindresultaat te behalen. En daar draait het om. Prettige gesprekken, mooie keuzes en passende prijs ten spijt; het eindresultaat bepaalt het 'gevoel' dat overblijft. Onze adviseurs begeleiden u tijdens orientatie, aankoop, planning, installatie en oplevering. Samen met onze monteurs gaan we voor een tevreden klant.

We bieden u méér dan het plaatsen van de keuken. 'Ontzorgen' in de breedste zin van het woord. Graag begeleiden we de complete keukenverbouwing van vloer tot plafond.
Specialist in bestaande in renovatie van bestaande keukens. Afdekken van vloeren en looproutes, verwijderen van bestaande keukens, wanden en vloeren, aanpassen meterkast, wijzigen leidingen, stukadoren van wanden en plafond, installatie, leggen van vloeren, behangen en schilderen. Nieuw kozijn? geen probleem. Doorbraak? geen probleem. We staan graag voor u klaar met een passende planning, denkend in oplossingen en een tevreden klant als centraal midelpunt!

Maak kennis met onze keukenspecialisten.

 

194